Odbojkaški kamp Svilajnac 2023

XIV Panda volleyball camp Svilajnac 2023

Dragi mladi odbojkaši i odbojkašice, dobrodošli na XIV Internacionalnom Odbojkaškom kampu u  Svilajncu 2023.godine.   Odbojkaški kamp „Panda volleyball camp“, poznati i priznati domaći i medjunarodni odbojkaški brend koji se XIV put za redom organizuje u Srbiji. Panda volleyball camp je jedinstvena sportska organizacija na jugu Srbije u kojoj se po najsavremenijim metodam radi na obogaćivanju i usavršavanju odbojkaskog  znanja mladih odbojkaša, stručnom osposobljavanju i usavršavanju trenera. Odbojkaški kamp „Panda volleyball camp“ svojim porodicnim  odnosom prema svim ucesnicima kampa, zauzima lidersku poziciju medju odbojkaškim kampovima.   Ove godine kamp počinje sa radom 24.07 i tajace do 31.07.2023. godine u Svilajncu. Očekuje se dolazak brojnih trenera, igrača(promotera) a Kamp će  kao i ranijih  godina imati međunarodni karakter, jer se očekuju polaznici iz nekoliko zemalja iz okruzenja, Evrope i Rusije. Time se samo potvrđuje da je realizacija ideje ovog Kampa bila pun pogodak.

INTERNACIONALNI PANDA VOLLEYBALL CAMP SVILAJNAC 2023

Radi  sa decom uzrasta od 7 do 18 godina i za proteklih cetrnaest godina kroz Panda volleyball camp  prošlo je blizu 1000 devojčica i dečaka, budućih odbojkaških reprezentativaca.  Izabrali smo Svilajnac koji nam pruza odlične uslove za rad. Opština Svilajnac nalazi se sa desne strane reke Velike Morave, u regionu Šumadije i Pomoravlja, u području zvanom Resava. Područje Svilajnca ima dugu i bogatu istoriju, a samo gradsko naselje ima viševekovni kontinuitet. Očuvan je specifični izgled naselja, a krase ga parkovi i moderno uređene zelene površine i infrastruktura. Kriva čaršija, nekada trgovačka, a danas pešačka zona, povezana je sa širim centrom grada i nekoliko parkova. Danas je bogata velikim brojem uslužnih, trgovinskih i stambeno-poslovnih objekata i predstavlja odličnu lokaciju za sportski kamp,šetnju i porodično druženje. U gradu se nalaze i dva značajna spomenika po kojima su imena dobili i trgovi na kojima se nalaze. Spomenik Mare Resavkinje podignut je 1926 i  spomenik Stevana Sinđelića – resavskog vojvode i junaka.

U samom gradskom jezgru nalaze se i zgrade sa dugom i bogatom istorijom: zgrada Resavske biblioteke, crkva Svetog Nikole sagrađena 1827. godine, zgrada Gimnazije koja je sagrađena između 1875. i 1877. godine, koja je proglašena je spomenikom kulture kao i zgrada stare bolnice, sagrađena 1906. godine. Jedno od najznačajnih turističkih odredišta je i spomen-kuća Stevana Sinđelića koja se nalazi u svilajnačkom selu Grabovac. Opština Svilajnac ima pod svojim okriljem veliki broj manastira koji su dobili naziv Resavska Sveta gora: Miljkov manastir, manastir posvećen Sv. Nikolaju Čudotvorcu, manastir Zlatenac, manastir Prečiste Bogorodice i manastir Tomić. Područje opštine Svilajnac na kome se nalaze dve reke stvara odlične uslove za sportiste. Svilajnac je danas moderan grad, koji je sačuvao autentičnu staru arhitekturu, ali je bogat i modernom infrastrukturom, pa se tako danas u Svilajncu mogu videti i savremeni objekti među kojima se ustiče Prirodnjački centar Srbije, jedinstven spoj nauke i zabave na 3,000 kvadratnih metara i najveći Dino park u Srbiji.

Poštovani roditelji,Ove godine idemo na  provereno dobro mesto, gde dolaze svi najpoznatiji odbojkaški klubovi iz Srbije – Poljoprivredno-veterinarska škola sa domom učenika Svilajnac.(https://poljvet-svil.edu.rs/). Svilajnac je idealno mesto za rad sa sportistima, na 241 km od Vranja sa novim i najboljim domom učenika u Srbiji, posebno od kada je u funkciji novo krilo doma sagradjeno 2018. godine u kome su naši kamperi smešteni. Trenažne grupe su podeljene po uzrastu i nivou odbojkaškog znanja, kako bismo dodatno podstakli upoznavanje i druženje, a tako i atmosferu i doživljaj kampa. Dosadašnje iskustvo kaže da preko 80% članova koji su redovni polaznici kampova, pre ili kasnije, postanu takmičari.  Na kampu, naravno, ide veliki broj trenera, na 10-oro dece ide jedan trener.

Cilj boravka je osmodnevni sportski život, koji se gotovo sve vreme odvija u trenažnoj grupi ili ekipi. To je prilika da se bude zapažen za takmičarske selekcije kluba, da se trenrira dva puta dnevno, najčešće 2 x 1,5 sat, da se prihvate osnovna načela sporta, da se proba nešto novo iz odbojke, da se uči od više različitih trenera, prilika za razvoj komunikacionih veština, prilika za nova poznanstva i druženja…, a sve uz sportsku igru koji svi volimo i koja nas spaja. Sve to je praćeno dobrom zabavom i sigurnošću polaznika, za šta je zadužen poseban tim trenera, obezbeđenja, lekar, animator. Neki će možda prvi put namestiti svoj krevet, biti tačni u ispunjavanju dnevnih obaveza, imati osećaj odgovornosti prema drugima iz ekipe, pojesti sve iz tanjira, odvojiti se od porodice, opustiti se i pokazati šta znaju ili otkriti svoj novi talenata.  Imamo zaista odlične uslove. Na raspolaganju su nam 3 sale, 6 otvorenih igrališta, jedan sa specijalizovanom podlogom za odbojku, bazeni-olipijski i dva mala, trim staza kroz borovu šumu, atletska staza, teretana na otvorenom, igralište za „šumsku odbojku“, anfiteatar sa bioskopom,učionice, letnjikovci, trambolina, Wi-Fi, puno kutaka za druženje…, treninzi su često uz muziku, a posle treninga ne idemo kući nego se druženje nastavlja (!)… na izletu, na bazenu, u šetnji, na ručku, drugom treningu, za večerom, u toku večernjeg izlaska ili programa, na klupi sa dobrim društvom, u snovima, a sutra… opet iznova.Učešće na kampu nije obavezno, ali je vrlo poželjno za svako dete, za njegov sportski napredak, a posebno za socijalizaciju, jer živi 8 dana sa svojim vršnjacima.

Osnovni aranž­man Panda volleyball kampa 2023 obuhvata

 • 7 punih pansiona,8 dana u novom odbjektu sagradjen 2018 (Domu učenika) Poljoprivredno- veterinarske škola u Svilajncu  koja se prostire u parku prirode na 15h u samom centru grada (https://poljvet-svil.edu.rs/)
  • Prevoz autobusom na relaciji Vranje-Svilajnac-Vranje
  • Smeštaj u 1/3 sobama sa terasom,kupatilom i internetom.
  • Zabavni program(sala za stoni tenis,anfiteatar-sa bioskopom, prelepo dvorište na 15h sa mini zoloskim vrtom)
 • Poludnevni izlet tokom kampa(akva-park Jagodina, Resavska pećina ili man. Manasija)
 •      Prirodnjački centar Srbije, jedinstven spoj nauke i zabave na 3,000 kvadratnih metara i                 najveći Dino park u Srbiji(poseta u prisustvu vodiča i gledanje filma)
  • Otvoreni bazen-olimpijski i dva manja (minimum dva odlaska na bazen).
  • Obuka i treninzi u 3 Sportske hale — 2 puta dnevno (ujutru i uveče) koje su nam na raspolaganju 24h.
  • Šest otvorenih terena, jedan teren u sumi, trim staza kroz borovu sumu i atletsku stazu.
  • Broj igrača u grupi 12-15 lopte: MIKASA,MVA 2000
  • 3 obroka (sa pojačanom ishranom) gde mi sa nasim timom stavljamo jelovnik za nase kampere
  • Poklon šorts i majica + poklon iznenađenje
  • Proglašenje najboljeg odbojkaša i odbojkašice u smeni, dodela diploma i cd sa slikama
  • Nadzor lekara i ambulanta na 400m od smestaja, 24 časa za sve vreme trajanja kampa
  • Kampom će rukovoditi vrhunski stručnjaci sa nacionalnim iskustvom i tren.licencama
  • Motoričko testiranje i osnovna morfološka merenja

CENA KAMPA: IZNOSI (250E) 29.500,00 dinara  sa prevozom

 

Zbog povecanja cena usluga u svim objektima u Srbiji, posebno u toku ove godine, nasli smo odlicne uslove uz korektnu cenu za realizaciju naseg kampa. Kao jedan od najpovoljnijih kampova u Srbiji koji traje punih 14 godina u kontinuitetu, cilj nam je bio da sto veci broj porodica sa Juga Srbije  mogu deci da obezbede materijalne uslove za kamp koji ima poseban uticaj na formiranje kompletne licnosti kod dece. Uplata se može izvršiti u SEDAM MESECNE RATE:

I RATA DO 1.03. (rezervacija) od 4.000,00 dinara

POSLEDNJA VII rata do 20.07.2023.god.

Uplata će se vršiti na ŽIRO RAČUN: ODBOJKASKOG KLUBA „PANDA“   BR. ŽIRO RAČUNA: 340-11033381-67 (sa naznakom za kamp i maticnim brojem kampera)

Rezervacija, odnosno prijava za kamp vrsi ce se uplatom prve rate 4000,00 dinara, najkasnije do 01.03.2022 jer je broj dece ograničen. U slucaju otkazivanja kampa avansna uplata se vraca iskljucivo  uz lekarsku potvradu da dete ne moze da pohadja kamp iz  zdravstvenih razloga. Dodatne informacije o kampu mozete  videti na sajtu www.okpanda.org.rs.   i nasoj facebook strani  Ok Panda Vranje. Prvih 10 devojcica i decaka koji se  prijave ocekuju lepe nagrade! Rok za prijavu je do 01.03.2023.god. Popust na dvoje dece iz porodice je 20 € po detetu, a na troje po 25 €.

Svima koji nisu bili do sada na kampu preporučujemo da sa roditeljima pogledaju promotivne klipove u video galeriji našeg sajta www.okpanda.org.rs.  i stranice posvećene iskljucivo o kampovima facebook OK „Panda“ Vranje . Oni koji su više puta bili na kampu vole da kažu: „Odbojkaski kamp Panda ima dušu!“

Zbog ograničenog broja polaznika kampa potrebna je  blagovremena   prijava  kod svog trenera ili putem mail-a okpanda@hotmail.com,  kako ne bi došlo do prebukiranja smene. Sve dodatne informacije možete dobiti od KOORDINATORA KAMPA OLIVER TONCICA     Tel.+38163/481058     +38164/1785649,   mail:  okpanda@hotmail.com, slike i ostale pojedinosti na sajtu

www.okpanda.org.rs.

PRIJAVA ZA UČEŠĆE NA:

 

14 INTERNACIONALNOM PANDA VOLLEYBALL KAMPU „Svilajnac“  2023

 

 

Ime i prezime, datum rodjenja i JBMG                       

 

                                               _____________________________

                                       

Grupa i trener gde trenirate ____________________________

 

Broj telefona kampera      __________________

 

Broj telefona i mail adresa  jednog roditelja 

 

_______________ ______________________________________

 

Smena:

 

 

 1. 07.2023. – 31.07.2023. – 29.500,00 DINARA ILI 250E

 

Plaćanje na  6 rate od 1.03.2023 do 1.07.2023           _____________

 

Plaćanje rezervacije a  ostatak  do polaska na kamp   _____________

(Stavi x u p.polje)

 

 

 

 

 

Datum: _________________        

 

 

Potpis roditelja: _______________________________