Odbojkaški kamp Zlatibor 2022

XIII Panda volleyball camp Zlatibor 2022

Dragi mladi odbojkaši i odbojkašice, dobrodošli na XIII Internacionalnom Odbojkaškom kampu na Zlatiboru 2022.godine. Odbojkaški kamp „Panda volleyball camp“, poznati i priznati domaći i medjunarodni odbojkaški brend koji se XIII put za redom organizuje u Srbiji. Panda volleyball camp je jedinstvena sportska organizacija na jugu Srbije u kojoj se po najsavremenijim metodam radi na obogaćivanju i usavršavanju odbojkaskog znanja mladih odbojkaša, stručnom osposobljavanju i usavršavanju trenera. Odbojkaški kamp „Panda volleyball camp“ svojim porodicnim odnosom prema svim ucesnicima kampa, zauzima lidersku poziciju medju odbojkaškim kampovima.

Ove godine kamp počinje sa radom 25.07 i tajace do 01.08.2022. godine na Zlatiboru. Očekuje se dolazak brojnih trenera, igrača(promotera) a Kamp će kao i ranijih godina imati međunarodni karakter, jer se očekuju polaznici iz nekoliko zemalja iz okruzenja, Evrope i Rusije. Time se samo potvrđuje da je realizacija ideje ovog Kampa bila pun pogodak.

Radi sa decom uzrasta od 7 do 18 godina i za proteklih dvanaest godina kroz Panda volleyball camp je prošlo blizu 1000 devojčica i dečaka, budućih odbojkaških reprezentativaca. Izabrali smo Zlatibor planinu izuzetne lepote. Krasi je prijatna klima, blago podneblje, prostrani proplanci, bujni pašnjaci ispresecani planinskim potocima i prošarani bujnim borovima po kojima je ova planina i dobila ime. Prosečna nadmorska visina je 1000 m. Zlatibor se nalazi u zapadnom delu Srbije. Lekovitost ove planine ogleda se u blagosti klime. Leta su topla, zime blage, a snega ima od oktobra do maja. Tu se sudaraju planinske i morske struje koje ubrzavaju lečenje plućnih i srčanih oboljenja, a posebno bolesti štitaste žlezde i malokrvnosti. Samo malo van planinskog centra možete krenuti u avanturu i istražiti lepotu i slikovitost kako prirode, tako i kulturno-istorijskog nasledja. Zlatibor je idealno mesto za pripreme vrhunskih sportista, kao i rekreativaca koji žele da poboljšaju svoje fizičko stanje.

Zahvaljujući svom geografskom položaju i karakteristikama reljefa (blago ustalasana planinska visoravan prosečne nadmorske visine 1.000 metara), ova planina je područje susreta kontinentalnih i mediteranskih vazdušnih strujanja. Takvi prirodni i klimatski uslovi omogućili su Zlatiboru da pogoduje pripremama i praćenju sportskih ekipa. Ove idealne prirodne i klimatske karakteristike upotpunjuje savremena infrastruktura. Na Zlatiboru postoji veliki broj terena na otvorenom (fudbalski, košarkaški, teniski, odbojkaški tereni, te multifunkcionalni tereni na betonskoj podlozi), dve sportske hale (na Zlatiboru i u Čajetini), veliki broj sadržaja za aktivni odmor, obeležene biciklističke i pešačke staze… Atrakcije kao što su Dino park, Avantura park, Voznja najduzom Gondolom u Evropi do Tornika, bazeni, kupališta, nalaze se u samom centru naselja i predstavljaju jedne od omiljenih mesta za decu svih uzrasta.

odbojkaski kamp zlatibor 2022

Ove godine pored klasičnog programa kampa,nudimo Vam i dodatne pogodnosti:

* Kamp za pocetnike
* Kamp za roditelje
* Individualni rad sa kamperima Takodje u ponudi ove godineimamo  Extra smenu-za decu od prvog do cetvrtog razreda, za roditelje,bake,deke i rekreativce koja ce
trajati 7 dana u periodu od 18.07-25.07.2020. godine

Osnovni aranž­man kampa Zlatibor 2022 obuhvata:

Obezbedjen prevoz za sve kampere, autobusom visoke klase

• 7 punih pansiona, 8 dana u Vili Kukanjac u centru Zlatibora od 25.07 do 01.08.2022
• Smeštaj u 3/4 sobama sa kupatilom, TV, internetom, kapaciteta 50 mesta.
• Zabavni program(sala za stoni tenis, diskoteka, prelepo dvorište u centru Zlatibora
• Otvoreni bazen (minimum 1 put u toku kampa) koji se doplaćuje na kampu.
• Obuka i treninzi u Sportskoj hali„ Wai Tai“, — 2 puta dnevno (ujutru i uveče) Podloga: parket
• Broj igrača u grupi 15-18
• Vrsta lopti: MIKASA,MVA 2000
• 3 obroka (švedski sto) u hotelu Zunić
• Poklon šorts i majica + poklon iznenađenje
• Proglašenje najboljeg odbojkaša i odbojkašice u smeni, dodela diploma i cd sa slikama
• Nadzor lekara i ambulanta na 400m od smestaja, 24 časa za sve vreme trajanja kampa
• Kampom će rukovoditi vrhunski stručnjaci sa nacionalnim iskustvom
• Motoričko testiranje i osnovna morfološka merenja (svaki kamper na kraju smene dobija izveštaj u štampanoj formi )

CENA KAMPA: IZNOSI 29.500,00 dinara ili 250 (evra) sa prevozom

Uplata se može izvršiti u SEDAM MESECNE RATE: I RATA DO 1.03. (rezervacija,POSLEDNJA VII rata 24 .07.2022.god. Uplata će se vršiti na ŽIRO RAČUN: ODBOJKASKOG KLUBA „PANDA“ BR. ŽIRO RAČUNA: 160-301731-87(sa naznakom za kamp i maticnim brojem kampera)

Rezervacija, odnosno prijava za kamp vrsi ce se uplatom prve rate 30e ili 4000,00 dinara, najjkasnije do 01.03.2022 jer je broj dece ograničen. U slucaju otkazivanja kampa avansna uplata se vraca iskljucivo uz lekarsku potvradu da dete ne moze da pohadja kamp iz zdravstvenih razloga. Dodatne informacije o kampu mozete videti na sajtu i nasoj facebook strani. Prvih 10 devojcica i decaka koji se prijave ocekuju lepe nagrade! Rok za prijavu je do 01.03.2022.god.

Zbog ograničenog broja polaznika kampa, i ogranicenog broja besplatnih vaucera,potrebno je blagovremeno se prijaviti kod svog trenera ili putem mail-a okpanda@hotmail.com, kako ne bi došlo do prebukiranja smene.

Sve dodatne informacije možete dobiti od KOORDINATORA KAMPA OLIVER TONCICA
Tel. +38163/481058
+38164/1785649,
017/7424436
mail: okpanda@hotmail.com
Preuzmi dokumentaciju i informator za kamp:
* Informator
* Obrazac saglasnost roditelja 2022