Vruć Šamar

0
283

U TRECEM KOLU MEDJUOKRUZNE LIGE LESKOVAC ZA SENIORKE PANDA JE DOBILA VRUĆ ŠAMAR U BOJNIKU. U UTAKMICI OD KOJE SMO SVI OČEKIVALI MNOGO VIŠE UBEDLJIVO SMO PORAŽENI OD DOMAĆE EKIPE MAKSIMALNIM REZULATATOM 3:0 (25:20;25:21;25:13)

OK PANDA: ANDONOVIC, NEDELJKOVIC,JAKSIC,TASIC,STOSIC,TRAJKOVIC M.,TRAJKOVIC D.,LJUBIC, MANASIJEVIC, STOJKOVIC, ZAREV, STOILJKOVIC.

OK PUSTA REKA: STOJANOVIC, ANTANASKOVIC,JOVANOVIC,GAVRILOVIC,PETROVIC,MITIC,TASIC,ILIC,NENEDOVIC,MISIC,ILIC.

vruc samar
vruc samar

TOTALNA BEZVOLJNOST,NEZAINTERESOVANOST,BEZIDEJNOST U NAŠOJ EKIPI DOVELA JE DO NEOČEKIVANO UBEDLJIVOG PORAZA U TRECEM KOLU. IZGLEDALO JA NA TERENU KAO DA BOJE NAŠEG KLUBA BRANE NEKE POČETNICE KOJIMA SU NAJOSNOVNIJI ELEMNTI ODBOJKE STRANI I JAKO TEŠKI ZA IZVOĐENJE. TEK U NEKOLIKO NAVRATA TOKOM TRI SETA POKAZANO JE DA I MI ZNAMO ŠTA JE ODBOJKA.NA ŽALOST TO JE I SUVIŠE MALO I NEDOVOLJNO DA SE UGROZI JEDNA OVAKVA EKIPA ŠTO JE REZULTIRALO TIME DA PRISUSTVUJEMO JEDNOJ OČAJNOJ UTAKMICI ČIJI SMO KRAJ SVI JEDVA ČEKALI.

VERUJEMO DA JE TO BIO SLAB DAN NAŠIH IGRAČICA MOŽDA I NESVESTAN PRITISAK PRVE UTAKMICE U GOSTIMA I DA SVE ŠTO SMO IMALI LOŠE DA POKAŽEMO DA SMO TO DANAS URADILI U BOJNIKU. PRILIKU DA TO I POTVRDIMO I POKAŽEMO PRAVO LICE JE VEĆ U SUBOTU KADA OD 13:00 U SALI TEHNICKE SKOLE DOČEKUJEMO EKIPU MORAVE IZ VLADICINOG HANA .