Ok Panda na izboru najboljih u sportu u 2009. god.

0
251

Potvrada da je naš klub na pravom putu obistinila se i večeras na izboru najboljih sportista u 2009. godini, u organizaciji Sporstskog saveza grada Vranja. Veoma uspešna 2009. godina, za nas klub kako u ženskoj tako i u muskoj konkurenciji. Od škole odbojke za nepune dve godine smo prerasli u jedan mali ali veoma organizovani klub koji iza sebe daje veoma uspešne mlade sportiste naseg grada.

U veoma jakoj konkurenciji, kao jedan od najmlađih sportski kolektiva u gradu, dobili smo nekoliko laskavih priznanja, koja nam daju veliki podstrek u daljem radu. Melanija Aleksić i Petar Živkovic, naši mladi odbojkaši, dobili su nagradu kao sportske nade grada Vranja u 2009. godini. To je ujedno i prvo priznanje koje smo dobili od strane našeg grada.

Ok Panda je bila u užem izboru za najbolji kolektiv godine, Aleksandra Ivković, kapiten naše seniorske ekipe, u prvih pet sportiskinja grada Vranja u 2009. godini, a nas trener Đorđević Dejan među prvih pet najuspesnijih trenera u 2009. godini. Ovo je nagrada za sve koji rade u Ok Panda, za sve članove kluba i naravno čestitke svima koji su bili sa nama u ove prve dve godine našeg rada.